Ressenya : El noi del bus de Aina Li / Reseña : El chico del bus de Aina Li



Títol: El noi del bus
Autor: Aina Li
Editorial: Fanbooks
Gènere: Juvenil
Autoconclusiu
Enquadernació: Rústega amb solapes
Pàgines: 368
Data de publicació: Octubre de 2015
ISBN: 978-84-16297-46-7
Preu: 14,90 €

♦ S I N O P S I S ♦
La Diana agafa cada tarda el bus per tornar a casa després de l’institut. Aquella tarda, s’asseu al costat d’un noi guapíssim, però ell ha de baixar a la parada següent i s’acomiaden sense dir-se els noms ni donar-se els telèfons. Però la casualitat farà que es tornin a trobar i surtin junts seguint un pacte: no es diran els noms durant un mes, ell serà el noi del bus i ella la noia del bus.


♦ O P I N I Ó ♦ 

Vull començar aquesta ressenya dient que m'ha sorprès lo jove que és l'autora. Realment és sorprenent veure com més gent de la meva edat s'anima a escriure amb un entusiasme que moltíssima gent està admirant dia a dia. Aina Li ha creat una història molt adolescent perquè és una cosa que ens pot passar ... Qui sap, veritat? Podríem trobar aquest gran amor a l'autobús.

És una història molt propera, però la vivim des de dos punts de vista. És una cosa que m'ha agradat perquè últimament en els llibres únicament coneixem a un personatge i als seus pensaments però en «El noi del bus» tindrem també al personatge masculí proper al lector.


La narrativa d'Aina és senzilla i amb un toc molt juvenil, que com he dit una mica més amunt, la història podria explicar el nostra dia a dia. Com una noia agafa l'autobús per anar a classe; conèixer algú per casualitat; jugar a Candy Crush; lligar.


«—Perquè el vaig comprar per a la noia de la meva vida i aquesta només pots ser tu.»

M'ha agradat molt la reacció de la protagonista davant les frases que li deixava anar el noi més «bad boy». Recomano el llibre per passar una tarda agradable, ja que es llegeix molt ràpid.



♦ A U T O R A ♦
Aina Li

Aina Li va néixer el 26 de desembre de 1999, cinc dies abans que del canvi de mil·lenni. Actualment cursa els seus estudis d'educació superior en Ciències, encara que ella confessa tenir una passió estranya per a la literatura, una passió que va donar lloc a aquest llibre que a les mans.

RESEÑA EN CASTELLANO 

Título: El chico del bus
Autor: Aina Li
Editorial: FanBooks
Género: Juvenil
Autoconclusivo
Enquadernación: Rústica con solapas
Páginas:368
Fecha de publicación: Octubre de 2015
ISBN: 978-84-16297-46-7
Precio: 14,90 € 




♦ S I N O P S I S ♦
Diana coge cada tarde el bus para volver a casa después del instituto. Aquella tarde, se sienta junto a un chico guapísimo, pero él tiene que bajar en la parada siguiente y se despiden sin decirse los nombres ni darse los teléfonos. Pero la casualidad hará que se vuelvan a encontrar y salgan juntos siguiendo un pacto: no se dirán los nombres durante un mes, él será el chico del bus y ella la chica del bus.

♦ O P I N I Ó N ♦
Quiero comenzar esta reseña diciendo que me ha sorprendido lo joven que es la autora. Realmente es sorprendente ver como más gente de mi edad se anima a escribir con un entusiasmo que muchísima gente está admirando día tras día. Aina Li ha creado una historia muy adolescente porque es algo que nos puede pasar… ¿Quién sabe, verdad? Podríamos encontrar ese gran amor en el autobús.

Es una historia muy cercana, pero la vivimos desde dos puntos de vista. Es algo que me ha gustado porque últimamente en los libros únicamente conocemos a un personaje y a sus pensamientos pero en «El Noi del bus» tendremos también al personaje masculino cercano al lector.

La narrativa de Aina es sencilla y con un toque muy juvenil, que como he dicho un poco más arriba, la historia podría contar nuestra día a día. Como una chica coge el autobús para ir a clase; conocer a alguien por casualidad; jugar al Candy Crush; ligar.

«—Porque lo compré para la chica de mi vida y esta sólo puedes ser tú.»

Me ha gustado mucho la reacción de la protagonista ante las frases que le soltaba el chico más «bad boy». Recomiendo el libro para pasar una tarde agradable, ya que se lee muy rápido.




♦ P U N T U A C I Ó N ♦
★★★
3/5
Reseña gracias a FanBooks





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Melissa Hall (@itsbeatifulove), es una catalana inquieta que no puede dejar de publicar cada loca historia que le pasa por la cabeza, en la plataforma Wattpad. Rodeada de libros, enamorada de cada personaje que le ha dejado huella, decidió crear los suyos propios y compartirlos con un público que tiene sus mismas aficiones. Actualmente estudia, pero sigue intentando conquistar a sus miles de seguidores con cada relato. Las cifras le recuerdan que no va desencaminada, con más de 42 millones de visitas en esta importante red social de escritores nóveles.

0 comentarios:

Publicar un comentario